måndag

Måndag måndag måndag. Så var helgen slut och dags för plugg igen. Lyckats läsa tre timmar idag och ska läsa en timme nu innan jag sover, så sen kan jag sova gott! Ska kolla färdigt idol bara.

Har haft effektiv måndag idag. Vaknade upp i 180-sängen i Emmaboda och drog mej upp för frukost och Nya perspektiv på organisation och ledarskap... tjooohoooo. Efter två timmars morgonplugg tog jag tåget till Kalmar för att fortsätta pluggandet. Lite städande först bara.

Vid ett-tiden drog jag mej ner mot stan för synundersökning hos Smarteyes. Har dragit mej för detta eftersom jag inte är så förtjust i att ha glasögon på näsan, då jag gav upp dem jag hade på högstadiet för att jag fick huvudvärk och blev må-illig. Fick glasögon då för ett litet brytningsfel på vänster öga. Glajjorna skulle jag ha på mej framför tvn och när jag läste. Undersökningen tog ca 40 minuter och bestod av sjukt många moment, lite mer modern teknik än när jag gjorde min synundersökning för 8 år sen? Först var det de traditionella bokstäverna som man skulle stirra sig blind på, sen fick man fick kolla på ett hus långt bort i fjärran, massor av prickar, lite färger och annan shit i en maskin i olika skärpor. För höger öga var det inga problem, men det var värre för vänster öga. Nästan så jag kände för att ge upp, så jobbigt var det att anstränga ögat. När optikern sa gång på gång: läs nedersta raden igen tack. Slutligen bad hon mej sluta ögonen för att sedan öppna dom och se hur bra som helst, hon kunde sin grej.

Mitt brytningsfel på vänsterögat har alltså försämrats och högerögat har tagit stryk då jag får konsentrera mej extra där, därav spänningen i huvudet som jag får när jag läser och som inte släpper sen. Jag ser dock utmärkt med högerögat sa hon. Så, bågar är beställda. Läskigt värre, vilken omställning. Dessutom måste jag bära dem så mycket jag kan sa optikern, för ögonen behöver vänja sig. Plockar jag av och på dem stup i kvarten så kommer den där må-illa känslan infinna sig igen, den som gjorde att jag gav upp sist jag hade glasögon. Det har med brytningsfelet att det blir svajigt sa hon. Hittade ett par som jag var ganska bekväm med dock. 1198:- är inte fy skam och då ingår försäkring. I slutet av veckan skulle dem nog vara klara att hämtas. Omväxling förnöjjer?

Efter detta hade jag telefonkonferans med hela famijlen kändes det som. Inför helgtrippen till Göteborg. Stor middag som ska göras och kalas ska fixas. Min bror fyller år idag, grattis som fan till honom 20 år!

Sen vare..... mera plugg mera plugg! Blev solbränd när jag satt med öppet fönster så det var inte helt helt. Ner till tågstation sen för att möta upp favoritkillen för en runda på stan. Han shoppade loss. Efter en heldag så slog vi oss ner inne på Bistrobar och käkade oxfilé. Det kunde vi faktiskt unna oss, sist vi var ute på resturang tror jag var i Göteborg på Beefhouse i våras? Vilket studentliv jag lever...Jonas tycker jag är den sämsta studenten som finns, man kan väl inte leva lyxigt heller? Han säger att jag inte har råd att tacka nej till hans mat med socker i för jag kommer vara pengalös så småningom. Vem lyssnar på honom? Han tror att Timon i Timon och Pumba heter Simon. Jag har iallafall slutat med att säga att han har dålig musiksmak då våran lärare sa att det var en hemsk kränkande sak att säga till någon..

Helgen då!
Först kanske lite torsdag. Seminariet var riktigt kul och kändes bra att få andras perspektiv på vårt arbete. I fredags var det full bil hem fån Hultan. Jag, Jenny, Riccardo och Malin sittdansade hela vägen ner. Ungefär som bröderna hårdrock, att sätta sig ner och lyssna på musiken, trumma lite på benen och headbanga. När vi kom ner  serverades det tacos och rosa drinkar hos mej. Mycket bra musik spelades då Jenny är en kopia av mej, hon är yngre så då är det så. Slutligen bar det av mot Söderport och Lilla Klubben. Vi fick köa, vilket var mycket ovanligt där tydligen då det inte brukar bli fullt. Efter en kvart i kön viftade Malin med handen och vi alla kom in via listan. Kvällen bestod av dansande till ännu mer bra musik, shots och öl och gött häng. Jag gillar Söderport, jag gillar min klass! På hemväg snubblade vi förbi Gyros i pita för att ankomma till lägenheten halv fyra. Vid åtta vaknade jag första gången och kunde inte sova mer, stackars små barn (Jenny & Ricco) som sov hos mej. Fast lite glada blev dom när det stektes pannkakor för glatta livet.



Jag dissade Hultsfredsborna vid tolvtiden och drog till Emmaboda för en tripp till Kosta Boda Outleten. Aldrig sett så mycket glas? Och huuuuvva så dyrt. Aldrig riktigt förstått mej på iden med att samla på dyra glas, men jag är ju ett IKEA-barn så det är väl därför. Det var häftigt att se och i iittala-avdelningen hittade jag billigare serviser med pastellfärger och log. Dock blev det inget köpt för mej denna dagen. Trots att outleten innehöll billiga märkeskläder, böcker osv. Lite som ett litet Ullared. Påminnelse: Ta med Köhnkarna dit. När vi kom tillbaka så däcka jag på en soffa och vaknade upp till grillad fläskkarré med potatisgratäng och bearnaise. Dessutom äpplekaka till efterrätt. Emmaboda är inte dumt alltså! (:



Söndagen var slapp och vi kollade igenom två grymma filmer. Den ena av Banksy, den kända gatukonstnären från England. Den handlade om killen som hängt med honom och filmat hela gatukonstens historia ungefär. Mycket sevärd. Gillar Banksys verk starkt. http://www.youtube.com/watch?v=GTlm6dU2xHk Den andra handlade om gängvåld i Kalifornien och hur en lärare får ungdomarna att respektera varandra genom att berätta om förintelsen. Såhär ska filmer vara: http://www.youtube.com/watch?v=MT0L1U-Rdj4


Jahaja, nu tog det en timme för mej att skriva igen. Dags för sängen, får läsa imorgon istället. Upp till Hultan igen för föreläsning, gruppande och sleepover.



fest hos julle..

det är efterfest på min sooooffa...

ledig?

Ger mej en välförtjänt klapp på axeln och tänker sova gott i natt. Igår förmiddag lämnade vi in första delen av rapporten om Way out West och va skönt det kändes. Vi funkar riktigt bra i gruppen, grupp 4. Grupp Hallon. Det flödar redan av internskämt (: I måndags gruppade vi kanske inte så effektivt men middag, idol och hjärtliga skratt tycker jag allt ska ingå. Imorgon är det seminarium och har suttit och skummat igenom de andras arbeten, mycket intressant. Har läst 100 sidor i ekonomiboken nu också och redan fått massa inspiration till fortsättningen av rapporten. Well done! Har fått en insikt dock att jag ska börja belöna mej med andra saker än godsaker. Jag brukar ju inte äta godis ens, men det känns bra när man läst det man ska läsa att belöna sig. Ska börja belöna mej med kanske en film, en promenad eller en dusch..har samma effekt, men man känner sig inte så uppblåst (;

Vi har fått träffa våran andra lärare i music & event nu, han är sådär härligt flummig. De braiga föreläsningarna fortsätter med youtube-klipp som bröderna hårdrock: http://www.youtube.com/watch?v=netkL46URjg som ska lära oss om vad fans är. Även detta klipp om den farlig hårdrocken: http://www.youtube.com/watch?v=xA_rOS3U15I&feature=related. Me like!

Jag har förresten norpat åt mej en plats i Groupiestyrelsen: webb/marknadsansvarig. Groupie är en styrelse som fixar olika evenemang i Hultsfred så människorna där får lite underhållning. Hoppas jag kan axla den uppgiften trots att jag bor i Kalmar. http://www.facebook.com/Groupiehultsfred.

På fredag blir det bil upp till Hultan med Malin från klassen som också bor i Kalmar. Vi ska få handledning i gruppuppgift nummer 2, den i music & event, analys av en genre. Vi har bildat en Kalmargrupp jag, Malin och Funny Business. Proggen ska vi arbeta med, kan ge oss mycket känner jag, intressant intressant! På kvällen är det utgångsdags i Kalmar! Några tvåor håller i en klubb där, så ettorna kommer ner med partybuss. Härligt att ha nära hem för en gångs skull (; På lördag ska jag på Kosta (som tydligen uttalas kooosta som ko, inte som att något kostar pengar) Boda Outlet med Köhnkarna, sen får vi väl hoppas på lite höstgrillande.

Någonstans ska jag få in lite mer läsande också, förmodligen imorgon. Har ju 450 sidor kvar ungefär.. men nog för idag! Natti.



"systematiskt låter mannen den blå sockan hamna i vittvätten och skapar sin egen svagt ljusblå värld"

Sitter i lägenheten i kalmar och försöker läsa, läsa och läsa. Insåg när jag kom tillbaka idag att veckan framöver kommer bestå av läsande. Jag kan vara ganska långsam på att läsa, speciellt när det är akademiskt skrivet. Man läser en sida, sen läser man om den för att man inte riktigt förstod vad de mena och man var tvungen att slå upp lite ord här och där. En av anledningarna till att jag varit tveksam till att börja läsa. Det handlar dels om den där stjärtintelligensen igen, att bara sätta sig ner och göra det men också om att min hjärna fortfarande är inställd på jobbatänket. Har funderat över att göra ett syntest också. Hade läsglasögon när jag var mindre, men dissade dom för att jag fick mer ont i huvudet när jag hade dom på mej (säker en vanesak). Men nu när jag läser känner jag mej ofta trött, och att det går långsamt då så det kan väl vara värt det? Dock får jag inte huvudvärk som många får om de ser dåligt och försöker koncentrera sig. Fick ett erbjudande på posten om gratis synundersökning på smarteyes, så det passar väl bra.

Kursboken inom företagsekonomin, Nya perspektiv på organisation och ledarskap, låg i brevlådan när jag kom hem så nu är det bara att ta igen. 200 sidor ska man ju redan ha läst egentligen så det blir tufft. 550 sidor lång är den ungefär...ska dela upp det på fyra veckor då eftersom tentan är om en månad. Utöver det läser jag samtidigt en bok som heter kulturanalyser som är rolig att läsa för det är en massa flumm och roliga jämförelser, och en bok som heter musikliv..som för övrigt ska vara utläst om någon vecka bara vad jag förstått :/ 300 sidor där. Mycket på gång alltså, grupparbetena ska också jobbas på i veckan. Vi har vårat första seminarium på torsdag då halva gruppuppgiften inom företagsekonomin ska vara klar, den om Way out west. Sen nästnästa vecka har vi datorlabb fick jag reda på idag, men på den fredagen jag ska tillbaka till Göteborg igen för att fira bror och fader. Mycket att ha i huvudet.

Fredagen och Lördagen i Göteborg var underbara. Så kul att se alla igen, det har ändå gått en månad sen jag flyttade. Det blev dock ingen Håkan då jag kom fram så pass sent till Göteborg och det ryktades om långa köer. Drack vin och käkade med min kära Caisa istället, vilket var heeeelt ok. Sen bar det av hem till min kines och sen på förfest på Lindholmen och vidare till Henriksberg där verkligen alla var. 047 kickade ass som vanligt! Hoppade upp och ner, hit och dit i högklackade stövletter under drygt en timme. Kul med alla tre gästartiser de hade med: Lisa Pedersen, Tomas Halberstad och Lovisa Negga. Efterfest med massa idolklipp på Masthugget tillsist, fram till klockan fem på morgonen.


p.s klicka upp bilderna

Vakna och traska ner till underbara Haga för att käka den berömda frukosten på Le Petit Café. MUUUMS för blåbärsscones! Träffa syster och göra roliga presentförberedelser för den trejde i syskonskaran. Sist av allt fick jag chansen att få komma in en sväng i SVT-huset på Lindholmen. Mitt ex jobbar där nu några helger med att vara ljudtekniker på inspelningarna av Vem vet mest. Så fick komma in i studion och se på när Rickard står där och försöker vara så käck mot deltagarna. Fick höra vilket snack som går i kontrollrummet och fnissade åt att deltagarna och Rickard måste byta kläder lite då och då för att det är "olika dagar" de spelar in. Intressant upplevelse må jag säga. http://www.youtube.com/watch?v=9OW_RneULjQ



Vid 16-tiden gick det tre och en halv timme långa tåg tillbaka mot Emmaboda. Skönt att slippa byten och mycket folk som resan till Göteborg hade bestått av. Många Håkanfans. Resan tillbaka blev lite ensam bara när jag på ditvägen hade åkt med Jenny. Det var bara att läsa läsa, sova, läsa helt enkelt. Kom fram till Emmaboda och g33k-jonas som kollade Starcraft II-finalen som hölls på Dreamhack i Valencia, så nu vet jag allt om den. Sverige 91an var nära seger, imponerande. Imorse kollade vi på en norsk/svensk film, Flykten från Bastöy, innan jag drog hem. Mycket sevärd! http://www.youtube.com/watch?v=_3y0zeqJS98

Ne nu får jag ta och läsa vidare innan det blir Idol och sen sängen. Har två heldagar i Hultsfred framför mej.


Citatet i rubriken kommer från Kulturanalyser och handlar om en analys av parförhållanden genom att analysera deras tvättande.

kladdkaka

i emmaboda för att fira en 25-åring (:

så har man blivit etta

och nollningen är över. Nu ska jag ha en vit månad tror jag bestämt, om man bortser från fredagen som kommer.

I tisdags fick vi oss alla ettor en chock när vi insåg att plugget startat på riktigt. Att vi skulle ha 2 grupparbeten inlämnade och en tenta färdig redan mot slutet av oktober. Tentan är på organisation & ledarskap. Uppgifterna är som två små projektarbeten. Det ena är inom företagsekonomin där man ska välja en organisation inom musik- och eventbranschen som man ska följa hela höstan sen. Man ska skriva vad organisationen gör, varför den är intressant, analysera det från olika perspektiv och ställa problemfrågor som man ska hitta lösningar på osv. Uppgiften ska sedan lämnas in till både skolan och organisationen. Min grupp på 4 personer har valt Way out West, så detta ska bli riktigt kul att jobba med. Way out West är dels spännande för att det är en festival som har vuxit sig stor på bara fem år och dels för att de blivit miljödiplomerade. Känns även bra att jag har jobbat där. Den andra uppgiften så ska man vara ett gäng och analysera en musikgenre, vad som specifierar den och varför och hur den kom till osv. Heeelt okej pluggmånad framför mej ändå känner jag!

I onsdags så vare maskerad, hej och hå. Fanns alla sorter där! Jag själv var kronofogden, det ända jag hade i min garderob som kändes som utklädnad var en kavaj och skjorta. Fixade snabbt till en pin med kronofogdmärket på. Någon som minns kalle och hobbe-stripen där Kalle tycker att den läskigaste han vet är kronofogden? Förfest hemma hos Kycklingen med Punkaren. Även denna kvällen fick vi in lite: http://www.youtube.com/watch?v=KHy7DGLTt8g.


I helgen har jag hängt i Emmabooouuuda och hjälpt till med 25-års kalas för den hårda killen aka min bf. Massor av god mat fixade vi till. Alla blev vi mätta och glada och slapp äta dagen efter.. Äntligen fick jag se den hårda killen öppna min välgenomtänkta present. Han blev allt imponerad av att jag lyckats sätta ihop en hel göteborgshelg till honom med betalda tågbiljetter, In Flames-biljetter och lånande av min systers lägenhet. Med hjälp av min familj då och såklart grabbarna grus som följer med oss. Herre...jag ska gå på metalkonsert. Dessutom fick han denna bok av mej: http://www.metalstorm.net/pub/review.php?review_id=9015. Vi gick även på Emmabodamarknad på dagen. Tänk att det finns faktiskt två dagar på året då det lilla samhället är proppat med folk. Man fick änna gå i 1 km/h för snabbare kom man inte fram. En våffla stoppade jag allt i mej, mums.



Igår var det 11 september. Det känns fortfarande som en spark i magen tycker jag att kolla på alla videoklipp där i från. Sen att man inte vet hur det egentligen ligger till är en annan sak.

Nu är det ny vecka och min grupp ska gruppa en massor. Imorgon bär det av uppåt för en heldag med sleepover. På onsdag åker jag tillbaka till Emmaboda en sväng för att fira Jonas riktiga dag med kladdkaka. På fredag bär det av mot GÖTLABORG (: Håkan på Liseberg och 047 på Henriksberg och massor av skönt folk som jag saknar!!


Nu ska jag läsa lite om vad människor gör med musik och musik gör med människor....och vara lite bitter på att skolan ändrar om schemat hit och dit så det inte går att planera sitt liv så bra just nu. Då får man ta en 85 % chokladbit, tack och lov för det (:


tre snabba

medans jag väntar på att skrivaren spottar ut 35 sidor.

1. Emmabodamyggorna käkar upp mej, de känner på sig att jag är "utlänning".

2. Jag flänger runt så mycket just nu att jag knappt hunnit vara i min lägenhet, så känns konstigt att kalla det "hem".

3. Tackar och bockar stooort mina pärons beslut att ge oss barnen skrivare i julklapp.




Sov gott!

24st 33cl öl senare..

Första veckan av nollning avklarad. Jag har dött och vaknat till liv och dött igen. Tilläggas ska att jag har skrattat mej igenom hela veckan för det har varit underbart kul.

I fredags gick jag upp sju på morgonen för att ta ett tåg upp mot Hultsfred till 24race. Väl uppe så träffades alla nollor vid tio och gick in på systemet och köpte varsitt lock öl/cider, det vill säga 24 st 33 cl. Kassörskorna var roade av detta och tyckte väl nästan att det kändes som festivaldags. All alkohol knöddes in i tvåornas bil och vi nollor fick sedan springa efter den bort mot festivalområdet. Där blev vi uppdelade i lag och fick i uppgift att börja grunna på en hejjaramsa med koreografi. Vi fick veta lite om hur dagen skulle gå till. Bland annat att det var uppställning på rad varje hel timme för att öppna en ny 33 cl. Hade någon stackare redan öppnat en burk låt oss säga fem minuter i, ja då fick man klunka i sig den för att kunna öppna en till när klockan slog hel. Vi fick veta att fjäsk lönade sig och gav extrapoäng medans att komma försent straffade sig. Webbutvecklarna som också kör nollning med oss, som haft lektion på dagen, kom vid halv tre och fick då dricka flatliners aka spritshot med tabasco i. Dessutom blev man fasttjepad runt ett trä en längre tid. Dock fick man sin 33 cl fasttejpad på bröstet med ett sugrör i, så snällt av tvåorna.

Första uppgiften var att kuta iväg och hämta närmaste kundvagn, en per lag. Vart fasen låg ICA nu igen? Sedan körde vi femkamp. Dragkamp, där jag stod längst bak i mitt lag och lutade mej för mycket bakåt när vi var nära vinsten så jag halkade till och föll över mina lagkamrater och skrapades längst marken när andra sidan fortsatte dra  (upptäckte konstiga prickiga blåmäken på låren dagen därpå). Revansch tog vi kundvagnskörning, där man skulle köra varandra i laget runt koner. Även förstaplats i "shotidioten" där man skulle springa fram till ett bord som var uppdukat med 20 shots per lag. Vi var 6 eller 7 sycken i varje lag så i princip 3 eller 4 shottar var. Det gällde att välja rätt för vissa innehöll vatten, vissa jäger, vissa flatliners osv. Det var bara att köra, hårt och brutalt. Vi grillade lite korv någonstans här med. Irländsk julafton stod på tur, för er som inte riktigt vet hur man leker så går det ut på att springa fram till en lång pinne av något slag och sätta pannan mot ena kanten och andra kanten i marken och snurra tio varv. Detta är för övrigt extremt kul, för de som tittar på! Efter att det hunnit varit uppställning några gånger innan vi lekte så blev man dubbelt så snurrig och alla for iväg åt alla möjliga håll när de skulle springa "raka" vägen tillbaka. Inför sista kampen bad de oss förbereda våra mobilkameror för nu skulle vi ut i skogen och leta efter chewbacca? (buuuuh till dom som inte vet vem han är) Tydligen rännde han runt i skogen som en galning och vi skulle fånga honom på en tydlig bild. Det var bara att ge sig iväg på jakt. Efter en lång lång stund ute i skogen började det regna och klockan närmade sig hel och uppställning. Alla gick tillbaka besvikna. När vi väl ställt upp oss på led för att knäcka våra bärs i juvlig symfoni kommer två nollor springandes och visar upp en bild på en nerbrottad chewbacca. Snyggt tjejor! Han finns alltså på riktigt!

Nu bar det av till Pizzeria Milano. Alldeles för kryddiga pizzor och fejksvamp på Capricciosa, lär inte gå dit inom snar framtid. Sen när har Capricciosan massa konstiga kryddor och varför lär sig inte pizzerior att ha riktiga champinjoner? Sen var det ytterligare vandring till tvåornas hood. Jag tror nästan att allt som allt så jämnade motionen från vandring/löpande ut sig med antal öl vi drack denna dagen...man kan ju få drömma iaf. Nu skulle äntligen allt plågeri vara över och vi skulle få festa som vanliga människor... eller? En sista uppställning och nu skulle tävlingen avgöras. Mitt lag, lag två kom tvåa av fem lag. YAHO! Bra jobbat! Sist men inte minst skulle alla framföra sina hejjaramsor. Det gick väl sådär för alla lagen, efter en heldag med fylla och utmattning. Tvåorna visar dock ingen sympati för detta och skäller ut oss för att vi haft en hel dag på oss att komma på något bättre. Alla får straff, allt från 50 armhävningar till 3 minuters jägarställning.. himla snälla tvåor.

Nu släpper de oss dock lösa. Men den mest seriösa tävlingen kvarstår. Vem orkar stanna kvar på festen tills klockan tio på morgonen? Början av kvällen sitter alla vi nollor ganska döda och kolla på när tvåorna spelar beer pong http://www.youtube.com/watch?v=8oIZ9bZoi3c. Man har liksom legat på samma nivå hela kvällen, en jämn lullighet men inte mer så när en vodka kommer fram och det shottas så blir man genast på bättre humör. Frammåt 3-tiden på natten har de flesta gett upp och droppat av. Vi som är kvar känner att här måste göras något för att vi ska hålla oss vakna. Då kommer youtube till hjälp: http://www.youtube.com/watch?v=KHy7DGLTt8g&feature=related. Denna spelas säkerligen i en timme och både nollor och tvåor "plockar äpplen och lägger dom i korgen" eller gör "vattenspridaren" osv. Efter en timme kommer kommentaren "Men den här låten har jag hört förut!" Frammåt 5-tiden börjar det ljusna och nu är vi nio nollor kvar och kanske sju tvåor? Varför inte gå ut och spela burkinnebandy i brist på boll? Att göra av all extra energi på som man fått av övertröttheten. När klockan närmar sig kvart i sju bestämmer jag mej för att ge upp, sjukt dåligt av mej. Men när jag reflekterat över att om jag stannar till tio så missar jag de två första tågen hem och måste stanna tills klockan ett så känns det ganska självklart för mej. Smyger ut och ner till tåget och somnar som en stock på tåget. Det var mina 24 timmar, jag dygnade ändå.

Återhämtade mej i Emmaboda med chokladbollar och kyssar för här i lägenheten gick det inte att vara när nollorna här i Kalmar skulle ha finsittning på Palace under mej. På söndagen bjöds det på god mat på Wallingatan här i Kalmar. Även en mycket lyckad ananaspaj fick vi smaka, well done syster Köhnke (:

Idag har jag tagit tag i studierna! Fanny min pendelkamrat var här och vi försökte analysera våran uppgift så gott vi kunde.
• Utifrån funktioner och aktörer, analysera ett
av majorbolagen (Vilka funktioner, vilken
typ av aktör)
• Titta också på:
– Vilka de är och vad de gör?
– Hur är de organiserade globalt?
– Vilka olika delar har de i organisationen?
– Hur ser den Svenska organisationen ut?

Vi letade även igenom stan på utklädnad till maskeraden på onsdag. Fortfarande tveksam på vad jag ska klä ut mej till, jag som älskar maskerad. De enda jag kan få ut av min garderob är kläder till en kronofogdtant eller en rocker...bara att välja och vraka.

Imorgon kommer alla nollor ner hit till Kalmar och vi ska ha introduktion på ekonomiskolan här. Så sovmorgon på det. Nu ska jag kolla idol över nätet jag som inte äger en tv!


Jo en sak till. NÅGON JÄVEL HAR SNOTT MIN CYKEL! ): taskigt värre, smisk ska du ha!
Timbuktu – Resten av ditt liv

första september

Ja känn på det, idag slog sommaren om till hösten... eller? De varma dagarna har blåst förbi, men så känner man alltid. Är helnöjd med min sommar, fast lite mer bad hade jag velat få in och en tur med båten. Den började med resan till Frankrike med stora familjen. Vin och äventyr varje dag. Sen kom jobb på metaltown och min fascination över ghost http://www.youtube.com/watch?v=r8oFlXnnwKI. Även jobb på Where the action is där bl.a coldplay spelade. Jobbade på artsitområdet och ryckte till när Kirsten Dunst helt plötsligt stod framför mej. I Juli var det dags för den 5e upplagan av vårat älskade Snuss-stock http://www.youtube.com/watch?v=e8XbxVl_ywU. Sista helgen i juli hängde jag i lerpölen på Emmabodafestivalen och fick se Two Door Cinema Club, Skrillex, Familjen och JJ live http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150339284972065. Sommarkonsertbehovet var därmed ganska bra uppfyllt förutom att jag inte var på plats i Borlänge i juni och missade därför The Strokes och Deadmau5. Men men sånt händer, det tar vi igen. Emellan musikupplevelserna så sommarjobbade jag på IKEA Bäckebol, fantastiskt härligt jobb!

Nu kommer alltså krypa ner under täcket och se en film-perioden, helt ok enligt mej! Men först för att avsluta sommaren så blir det en resa tillbaka till Göteborg den 16:e september för att i vanlig ordning se Håkan på Lisberg. Ett plus är att efter konserten blir det Snuss-stockkväll på Henriksberg med 047, möcke braa! http://www.youtube.com/watch?v=1k0hNTNLUAY.

Blir mycket länkar här idag, lovar att bara posta två till...

Fortsättning på nollningen då. Jag är helt slut bara efter tre dagar där uppe haha. På tisdagen var det brännboll i regnet, jag var den enda som hade stövlar. Efter det var det fest hos tvåorna. Trångt vill jag säga, det var väl över 30 pers i ett rum! Fönstrerna gick inte att se igenom pga imman. Det shottades, fjäskades och utdelades straff. Helt lyckad fest. Sen var det dags att promenera lite igen. Jag har seriöst träningsvärk för att vi gått så mycket. Jag och Fanny räknade på det, kan de vara 3 mil på tre dagar? Och hälften av det i stövlar. Tur att jag gillar att traska runt. Vi hade sleepover i våningsäng hos Jenny från Umeå. På morgonen stekte jag pannkakor till tjejorna, det behövde vi innan 3 timmar föreläsning. För ovanlighetens skull så promenerade vi 50 min till skolan. Ska nog skicka ett mejl till SJ och böna och be om att få ta med cykeln på tåget. De som är skrivna i Hultsfred får ju lyckosamt en cykel av skolan...

Föreläsningen handlade om musikindustrin och musikbranchen och vad skillnaden är på de båda sen även om upphovsrätten och STIM. Trots bakfylla så gick tre timmar fort. Hurra för bra lärare! När föreläsningen var slut så fick vi frågan om skjuts hem till Kalmar med bil. En trevlig resa med tre tjejors förhoppningar på framtiden som slutade i 90 km/h på 50-väg för att hinna med tåget mot Nybro och Emmaboda.

Så nu har jag pustat ut hos min metalldude och hunnit svepa igenom lite kurslitteratur. Sett en dokumentärfilm om Hultsfredsfestivalen http://media.svt.se/download/flash/fiktion/dokumentar/hultsfred/index.html och uppdaterat mej med vad tvåorna sysslar med http://www.youtube.com/watch?v=MYUubUAUnf4&feature=player_embedded.

Nu är det dags för sängen och uppladdning för 24race som startar imorgon kl 10 uppe i Hultsfred. Livet är hårt på MEM (Music & event management) (:

När MEM
När MEM
När MEM ska gå på fest
Ja då är ingen jävel nykter
När MEM ska gå på fest




RSS 2.0