dj ease my mind

Tillbaka i stressen.
Tenta på fredag, inlämning på söndag, terminstart på måndag, kurslitteratur för någon tusing...


well... äre det vår snart? (:




tack

för ett händelserikt år!

För ett år sen bodde jag på Hisingen i en lägenhet med en jobbig granne under mej. Min kära kines hade äntligen kommit hem från landet långt borta och jag blev tillsammans med världens vackraste kille. Firade en sen julafton i januari med en meter snö, nästan svårt att tänka sig idag. Jag tog modet och slutade på mitt dåvarande jobb som fick mej att må kass. Började på Sportlife och fick jobba med kines som dessutom flyttade in hos mej. Var på bröllop på Orust. Hade en fin tjejförfest (eller vi är vuxna kvinnor nu kanske?) med utgång i staden. Spenderade tiden i lilla Emmaboda en gång i månaden. Fick en krossad tumme på köpet. Sökte utbildningar till höstan. Började en LCHF-period och gick ner i vikt. Sprang vårruset. Rensade ut mormors och morfars garage med hela släkten. Åkte till södra Frankrike med familjen och alla respektive och fick se allt från grottor till flamingos och bara njöt. Jobbade på Metaltown en fredagskväll och fick en örfil av metal och tyckte att det faktiskt kunde vara bra när jag fick se Ghost och Khoma. Fick jobb på bästa IKEA och förundrades över att man kan få så mycket raster. Firade midsommar med regn och stång (som vanligt), för att sen dra vidare till tjörn. Jobbade på Where the action is på artistområdet och såg Markus Krunegård i världens fulaste mjukisbyxor och Kirsten Dunst käka björnbärspaj. Fick klappa ett yvigt litet föl som döptes till Snotra. Var på legendariska Snusstockfestivalen (som vanligt) men även Emmabodafestivalen, med grabbarna grus, som inte besökts sen 2006. Fick ett tvärt och ledsamt avslut på en kompisrelation.

Kom in på min utbildning, music & event management i Hultsfred/Kalmar och min värld vändes upp och ner. En fin avskedsfest på Svea. Rask flytt till Kalmar och en etta på 21 kvm utan ugn och en nervös Julis till Hultan. Massa fest och nollning. En underbar klass. Nya vänner. En massa gruppande. Lååånga promenader från och till skolan. Tentor och arbeten klarade. Mysiga middagar. Övernattningar i våningssäng. Fick beskedet om att jag behöver glasögon på heltid. Slödagar och mycket film och glass hos metlduden. Utgång på Palace, nattklubben under mej, med gratis inträde. Hade en riktig bakfylla! Hälsade på juristen i Hässleholm och for till Malmö. Jobbade som legkontrollant för baren på Rookiefestivalen. Långpromenader i Kalmar. Bilturer till och från Hultan. Åkte till Stockholm och intervjuade Way out West-gänget. Dansade halva natten och hade för dåliga skor. Groupie annordnade Metl-konsert i Hultan och min bror dök upp och var den som snackade mest med bandet under kvällens efterfest. Åkte till Göteborg och såg In Flames. Passade även på att gå på bio, låna syrrans lägenhet och ha kalas för mej hemma i skogen. Sen var det fler kalas fast på andra sidan Sverige, ett i Emmaboda och ett i Hultan. Besök på julmarknad på Kalmar slott med Umeåtösen och Italienaren. Päronen kom ner till Kalmar och vi åkte till Öland, gick på musee och käkade finmiddag. Höll i "Lilla Klubben" en onsdag på Söderport i Kalmar med tre fantastiska tjejor. Hade sjukt mycket julmys och pyssel i alla dess former. Groupie annordnade julbord för klassen. Pussade killen hejdå inför USA-resa. Drog hem till Götet och träffade alla härliga människor och firade en mysig jul och hade ett fantastiskt nyår med trerätters här i skogen och sen champagne på Tjörn!



Nu ska jag börja det nya året med att välkomna hem killen, klara tentan och dra mej ut för att springa i nya löparjackan! Gott nytt år, ni är underbara!

RSS 2.0