”Musikrörelsen var som en enda stor parentes där människor från de mest skilda håll samlades under ett ögonblick och lurades att tro att de hade en massa gemensamt och att de strävade åt samma håll. Så var det inte.” Lahger

Genrearbetet om proggen inlämnat! Satan va skönt. 3 moment klara.. 3 moment to go innan jul. Alltså har halva terminen redan gått. Kunde inte ana att det skulle vara såhär krävande att plugga, eller jo kanske eftersom det tog emot lite att söka i våras. Himla tur att programmet äger och att vi faktiskt får göra så intressanta gruppuppgifter och lära oss användbar och awesome information. Då står man ut med tentor. Fick dessutom tillbaka en godkänd WoW-rapport, catchiiing! :)

Två dagars ledighet har snart nått sitt slut. Välbehövda, men ändå svårt att njuta av dem eftersom man alltid känner dåligt samvete för att man inte läser någon av de sex kursböcker som ligger i hög. Men min mamma är en klok människa och säger "Det gäller att inte ha dåligt samvete för pausen för då gör den ingen nytta". Så fuck it, nu ska jag bara lägga mej i soffan här och kolla på serier. Segt med en hel vecka kvar till nästa Walking Dead.

I helgen ska jag jobba på Rookiefestivalen som legkontrollant. Ännu en erfarenhet att lägga på CVt. Ska få utbildning på torsdag. Hoppas att få kika lite smått på banden med. Sköna akter så som Kapten Röd bl.a. Lyssna här: Rookiefestivalen 2011

Snart dags att påbörja rapport nummer två om Way out West som ska inrikta sig på marknadsföring. Vi hoppas på att få åka till Sthlm inom en snar framtid och göra en intervju med vår kontaktperson. Sthlm känns allt för längesen nu.

Peace out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0