första veckan på resten av ditt liv

Heeeeeelt ok måndag när man har sin första föreläsning/introduktion till branchorganisation och halva tiden diskuterar spotify och andra halvan festivaler.

Vi fick en massa info om hur dessa tre år ska gå till, att de gärna ser att man pluggar utomlands tredje året, kanske i Kalifornien, kanske i New York, kanske i Australien? bara att välja och vraka! Andra året ska vi hålla i Rookiefestivalen i Hultsfred som hålls på Rock City i Konserthallen. http://rookiefestivalen.se som då årets tvåor håller i snart.

Heltidstudier. 40 timmar i veckan. Som ett jobb alltså, men dags att träna hårt på stjärtintelligensen. Jag har aldrig varit dålig på att sätta mej ner med läxor, men däremot att sitta kvar... Ska iväg och köpa min kurslitteratur av en tvåa strax, så har man det fixat för första halvåret.

Nollnigen (: Vi är en klass på låt oss säga 31 tjejor och 4 killar? Något sånt. Girl Power. Spännande. Igår gick vi stadsvandring för att få lite känn på Hultsfred, tror jag gick sammanlagt mer än en mil. Hultsfred är stort med litet skulle jag säga. Tvåorna körde lite med oss med kommandon som hade med http://www.youtube.com/watch?v=KVTcfjnDTnw , http://www.youtube.com/watch?v=bzUiA9tjn6E och http://www.youtube.com/watch?v=UnsAW1iXIq8&feature=related att göra. Sen var det grillparty men då var ju sista tåget hem tvunget att gå såklart. Hittade en pendelkompis som bor i Nybro så nu blir väl tågresorna lite roligare (: Idag ska vi försöka se söta ut så vi får sova på någons soffa där uppe alternativt gatan..

Nu: Systemet!

Kommentarer
Postat av: Almina

fan va gött!! Grattis får man säga! :D :D Va roligt med utlandsstudier!!! jag vill haka på.

2011-08-30 @ 22:05:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0